Selecteer een pagina
Jij en de arbeidsmarkt

We gaan van een baneneconomie naar een opdrachteneconomie.
In Nederland werken 8 miljoen mensen. Waarvan 5 miljoen in vaste dienst en 3 miljoen mensen in een flexconstructie of als zelfstandige. Vaste functieprofielen vervallen. Ook in loondienst geldt: je bent zo goed als je laatste opdracht. Doorlopende persoonlijke en professionele ontwikkeling is nodig om arbeidsmarktwaarde te houden en inkomen te blijven verdienen. De bedrijven en overheid zorgen niet meer voor de baan- en inkomenszekerheid. Dat is nu een eigen verantwoordelijkheid.
Welke kwaliteiten, competenties, werkervaring en opleiding garanderen jouw inkomen? Welke werkgever neemt jou morgen aan als je vandaag zonder werk komt? Carriereplanning is doorlopend klaar zijn voor de volgende uitdaging op jouw persoonlijke arbeidsmarkt. Neem carriereverantwoordelijkheid en zorg dat je arbeidsmarktfit blijft en altijd sollicitatiefit bent om je nieuwe werkgever te overtuigen van jouw specifieke talenten.
Jouw verhaal

Wie ben je?
Wat kan je?
Wat wil je?
Door verdieping tijdens een persoonlijke intake eerst een compleet beeld krijgen van jouw uitgangspositie. Welke carrierevraagstukken spelen er voor jou? Waar liggen de kansen? Samen vooruit denken over een loopbaan die toekomstbestendig is. Dat is persoonlijke employability en arbeidsmarktmobiliteit waarmee je de regie over jouw carriere neemt. Met jouw talenten, competenties, werkervaring en opleiding altijd vol vertrouwen blijven werken. Daarmee help ik je graag in persoonlijke gesprekken. Jij aan de slag om sollicitatiefit te worden en werkfit te blijven. Dan werk je altijd met plezier, sta je stevig en zelfbewust op jouw arbeidsmarkt.
Resultaat

  • Jij bent sollicitatiefit en blijft werkfit.
  • Jij wordt gevonden op internet door bedrijven en recruiters.
  • Jij weet de onzichtbare en onvindbare vacatures te vinden.
  • Jij kent alle sollicitatie tips en trucs.
  • Jij vindt creatief en efficient jouw nieuwe baan.
  • Jij bent altijd klaar voor de volgende uitdaging op de arbeidsmarkt.
  • Jij bent overal en altijd in staat je optimaal te presenteren; persoonlijk, digitaal en schriftelijk.
Werk zoeken weer leuk en avontuurlijk maken.

Voor veel mensen is solliciteren
saai en routine geworden.
Dat gaat bij jou in ieder geval stoppen! Werk zoeken gaan we weer leuk en avontuurlijk maken! Speuren, ontdekken, bellen, er op uit, jezelf steeds uitdagen om veel meer resultaat te boeken. Vanaf de start is dat een belangrijk doel voor mij als jouw persoonlijke sollicitatietrainer. Daarvoor werk ik 1 op 1, ben ik direct bereikbaar, altijd dichtbij en maak afspraken die passen in jouw agenda. Ook s’ avonds. Afspraak op kantoor, aan huis of op jouw favoriete locatie. Zeg het maar. Slagvaardige training op basis van een persoonlijke sollicitatiestrategie die de snelheid erin houdt.
KIES JE VOOR MIJ, DAN KIES JE LETTERLIJK
VOOR AAN HET WERK MET RENÉ.