Selecteer een pagina
Waarom persoonlijk sollicitatietrainer?

Ik hou van werk.

Zelf wist ik niet wat ik later wilde worden. Precies dat is uiteindelijk mijn beroep geworden. Anderen helpen dat wel te ontdekken en te vinden. Ik heb altijd gewerkt in de arbeidsbemiddeling. Mijn hele carriére heb ik mijn tanden gezet in loopbaanvraagstukken. Mijn specialiteit als persoonlijk sollicitiatietrainer is jou werk te laten vinden en daar ben ik goed in.

Wie ben ik?

Na 2 wereldreizen ben ik gaan werken bij Manpower Uitzendorganisatie. Als intercedent heb ik 6 jaar gewerkt voor de sectoren; office, logistiek, productie en techniek. Bij het Arbeidsbureau Utrecht heb ik 7 jaar gewerkt als consulent onderwijs, detailhandel en zakelijke dienstverlening. Bij het Centrum Werk en Inkomen (CWI) Tiel 8 jaar als loopbaancoach en trainer. Bij het UWV Werkbedrijf Gorinchem 3 jaar als werkcoach en sollicitatietrainer. De afgelopen 3 jaar als recruiter/consultant bij Akos, een werktuigbouwkundig ingenieursbureau.
mijn werkwijze

Nieuwe sollicitatie-tactieken inzetten.
De baan die jij zoekt is er! De vraag is alleen waar en hoe vind je die? Solliciteren is een vak! Het is de kunst om op de juiste manier te zoeken op precies de goede plek op de meest effectieve wijze

Ik werk graag met actieve werkvormen en opdrachten die de vaart erin houden. Ik kijk mee, denk mee en doe mee. De laptops naast elkaar. Werken aan nieuwe inzichten, andere richtingen ontdekken en uitwijkopties verkennen Ik ga vernieuwing aanbrengen in je wijze van werk zoeken. Dat op basis van een specifiek op jou afgestemde sollicitatiestrategie. Het begint allemaal met een scherp zoekprofiel, een duidelijke profielschets, een perfect cv en een onderscheidende brief. Dat is de basis, die moet stevig staan.

De onzichtbare en onvindbare vacatures.

En nu! Je bent een prima kandidaat, maar ben je ook een goede sollicitant? Hoe nu succesvol de arbeidsmarkt op gaan? Welke sollicitatietactieken werken het beste om jouw baan te vinden? De onzichtbare en onvindbare vacatures waar zijn ze? Ik leg je de “niet solliciteren” tactiek uit. Vinden en gevonden worden, hoe doe je dat? Alle geheimen, tips en trucs bespreken we. Ik geloof in beweging en inspiratie op mooie plekken die energie geven. Liefst op wisselende locaties spreken we af.

Ik ben resultaatgericht en competitief ingesteld. Graag ben ik de sparringpartner
die jou inspireert, uitdaagt, over sollicitatiedrempels heen helpt en op koers houdt

Aan het werk met René voor intensieve persoonlijke sollicitatietraining die werkt.